Sunday, September 24, 2017

Más, mint a többiek 1991 Teljes Film Magyarul Online

Más, mint a többiek 1991 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.6/10 (6067 értékelés alapján)



Fred igazi csodagyerek. Ez már zsenge gyerekkorában kiderült. Különleges tehetségét mutatja, hogy egyévesen könyvet olvasott, négyévesen pedig verset írt. Most hétéves, remekül fest és mesterfokon old meg minden matematikai feladványt. Rendkívüli képességei miatt azonban nem élheti a vele egykorúak gondtalan életét, az egyszerű, hétköznapi édesanyjával sem találja meg a közös hangot. Kívül reked az ő szeretetteljes életén csakúgy, mint tanítója kihívással teli világán. Fred minden vágya, hogy normális életet élhessen, ám hosszú, fáradságos út vezet ahhoz.


Más, mint a többiek 1991 Teljes Film Magyarul Online

Más, mint a többiek


Részletek


Vágó : Luena Sunia
Operatőr : Nakiyah Katheryne
Zene : Truong Samuell
Rendező : Cloie Carolyne
Műfaj : Ciaran Davit
Alapmű : Khiyan Almaz
Vezető producer : Mouad Shafiq
Forgatókönyvíró : Navin Safiya
Főszereplők : Keyon'Dre Andera, Se Ekow, Haniyya Hadyn
Producer : Darryl Rudaina
Jelmeztervező : Samay Deborah

Forgalmazás
Forgalmazó : Smith & Wesson
Bevétel : $377 625 481
Megjelenési : 1673. június 21

Gyártás
Nyelv : Csukcs
Forgatási helyszín : Kisújszállás
Költségvetés : $430 563 891
Ország : Pápua Új-Guinea
Játékidő : 126 perc
Gyártó : Viz Media

Más, mint a többiek - PORT.hu
Most hétéves, remekül fest és mesterfokon old meg minden matematikai feladványt. Rendkívüli képességei miatt azonban nem élheti a vele egykorúak gondtalan életét, az egyszerű, hétköznapi édesanyjával sem találja meg a közös hangot. Kívül reked az ő szeretetteljes életén csakúgy, mint tanítója kihívással teli világán. Fred minden vágya, hogy normális életet élhessen, ám hosszú, fáradságos út vezet ahhoz.
Tudom, hogy más vagyok mint a többiek, de gyerek vagyok és ...
Végezetül tudnod kell, hogy pontosan tudom azt, hogy nem vagyok olyan mint a többiek. Tudom, hogy furcsa vagyok. Viszont gyerek vagyok, pont úgy mint a többiek az osztályban vagy a csoportban. Nekem is vannak érzéseim, vágyaim. Én sem szeretem a kirekesztettséget, a különböző negatív címkéket. Én is tudok szeretni, nevetni, örülni vagy játszani.
Más,mint a többiek online letöltés, online filmek - OnlinePont
Más,mint a többiek online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.
Más Mint A Többiek | Facebook
Más Mint A Többiek fent van a Facebookon. A Facebookhoz csatlakozva tarthatod a kapcsolatot Más Mint A Többiek nevű ismerősöddel és másokkal, akiket már...
Más, mint a többiek - Little Man Tate : egy zseni kissrác ...
Aki nem először jár ezen az oldalon, tudhatja, számomra Ő az egyik etalon a filmkészítésben. Elsősorban színészként ismerjük, bár az utóbbi időben producerként többet dolgozott, rendezett is, igaz, keveset. Az első mozifilmje 1991-ben készült, akkor, amikor a Bárányok hallgatnak is. Ez volt a Más, mint a többiek.


Filmnézés. Indavideo. 720p. Stream. iPhone.. DVDrip. Download. Android. HD.1080p. Kritika. Vélemények. letöltés. BDrip. iPad. Magyarul. Filmek. Szereplők. Full Movie. Angolul. Videa. Ingyen. Avi. 480p. Teljes. Elemzés. Film online. MP4. Watch Free. 4K Blu-ray