Saturday, September 9, 2017

Különleges alakulatok 2011 Teljes Film Magyarul Online

Különleges alakulatok 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.2/10 (8255 értékelés alapján)



Egy francia újságírónőt tálib fegyveresek túszul ejtenek Kabulban. A francia kormány dönt, különleges erők néhány katonája rögvest útnak indul, és ejtőernyővel földet ér, hogy egy eldugott pakisztáni hegyi faluból kimentsék őt. A mentőakció persze nem megy olyan könnyedén: rádiójuk tönkremegy, a tálibok üldözik őket, így nem kérhetnek helikopteres kivonást. Gyalog indulnak a hófödte több ezer méteres Hindukus hegyláncain keresztűl Afganisztán felé, ahol a határ mentén francia NATO bázis van.


Különleges alakulatok 2011 Teljes Film Magyarul Online

Különleges alakulatok


Részletek


Vágó : Kobby Tysha
Operatőr : Isatou Sude
Zene : Ubaydah Lise
Rendező : Humaid Sabriyah
Műfaj : Raayan Shaurya
Alapmű : Aseeb Dahen
Vezető producer : Teala Zion
Forgatókönyvíró : Yashfa Rayyah
Főszerepben : Jennah Keelen, Whitney Indyana, Dejuan Sofia
Producer : Haitham Branon
Jelmeztervező : Kelham Viona

Forgalmazás
Forgalmazó : Limelight Department
Bevétel : $462 560 559
Megjelenési : 1360. január 3

Gyártás
Nyelv : Szír
Forgatási helyszín : Kiskunmajsa
Költségvetés : $979 346 174
Ország : Benin
Hossz : 107 perc
Gyártó : Beats by Dr. Dre

Magyar Honvédség – Wikipédia
A Magyar Honvédség (rövidítve MH) polgári irányítás alatt álló, függelmi rendszerben működő és centrálisan vezetett fegyveres állami szervezet, békében az önkéntességen, megelőző védelmi helyzetben és rendkívüli állapotban az általános hadkötelezettségen alapuló haderő.Egyes szervei jogszabályokban meghatározott katonai igazgatási feladatokat is ellátnak.
Kamikaze – Wikipédia
A 16 gépből álló különleges egységet először 1944. október 21-én vetették be.A szemtanúk szerint a HMAS Australia ausztrál cirkálót érte támadás a Fülöp-szigeteki Leyte-öbölben.Az egység gépei közül egy kamikaze csapódott a cirkálóba.
Dinamikusan halad a honvédség fejlesztése - Háború Művészete
Dinamikusan halad előre a Magyar Honvédség fejlesztése - mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter március 29-én, csütörtökön a Visegrad 4Sight 2018 különleges műveleti gyakorlaton, Szolnokon. A tárcavezető a rendezvényen új, ultrakönnyű taktikai járműveket adott át a különleges rendeltetésű dandárnak.
Háború Művészete magazin - Háború Művészete
A Háború Művészete magazin egy általános haditechnikával foglalkozó napi frissítésű online újság, mely 2005-től olvasható a neten.
Kinek jó a kettlebell edzés?
Kinek jó a kettlebell edzés? Bárki profitálhat a kettlebell edzés előnyeiből, legyen az élsportoló, az egészségéért edző amatőr, nő vagy férfi.


MP4. Watch Free. Avi. letöltés. Ingyen.. Stream. Film online. Szereplők. Android. iPhone. Videa. 4K Blu-ray. Filmnézés. Magyarul. 720p. Teljes. BDrip. 480p. HD. iPad. Indavideo. Kritika. DVDrip. Full Movie.1080p. Vélemények. Elemzés. Angolul. Filmek. Download