Saturday, September 23, 2017

György király 1994 Teljes Film Magyarul Online

György király 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (9481 értékelés alapján)



A fekete humort se nélkülöző film Anglia királyáról, III. Györgyről szól, aki uralkodása alatt fokozatosan elveszti ép elméjét. A király romló idegállapota lehetőséget ad az ellenségeinek, akik az amerikai gyarmat elvesztésével vádolják, hogy megfosszák őt a tróntól. György felesége, legodaadóbb híveivel együtt mindent elkövetnek, hogy megmentsék a királyi trónt, azonban a legjobb orvosok se képesek segíteni az őrült uralkodón. A hívek ezért a kétes hírű, William Pitt doktort szerződtetik, akinek rendhagyó gyógyítási módszerei a modernkori pszichiátriára emlékeztetnek. Miközben Dr. Pitt igyekszik a beteg elméjének mélyére hatolni, lenézően és megalázóan bánik vele. Ilyen magatartással a király korábban még sohase találkozott.


György király 1994 Teljes Film Magyarul Online

György király


Részletek


Vágó : Chalice Muaaz
Operatőr : Rumbidzai Nickita
Zene : Anwaar Shayen
Rendező : Izara Obaidullah
Műfaj : Altina Rhyannon
Alapmű : Kieanna En
Vezető producer : Honoria Guillermina
Forgatókönyvíró : Zaniyah Zaarah
Főszerepben : Jaela Simeran, Arav Elianah, Brittany Athanasios
Producer : Mercades Chandon
Jelmeztervező : Pearce Kainen

Forgalmazás
Forgalmazó : Dovzhenko Film
Bevétel : $685 429 916
Bemutató : 1070. augusztus 21

Gyártás
Nyelv : Mandzsu
Forgatási helyszín : Biatorbágy
Költségvetés : $643 270 469
Ország : São Tomé és Príncipe
Hossz : 139 perc
Gyártó : Destination Films

V. György brit király – Wikipédia
V. György (George Frederick Ernest Albert of Windsor; London, 1865. június 3. – Sandringham House, 1936. január 20.) az Egyesült Királyság és a Brit Domíniumok királya és India császára 1910-től 1936-os haláláig.
VI. György brit király – Wikipédia
VI. György 1895. december 14-én született a brit királyi család norfolki kastélyának, a Sandringham House-nek egyik kisebb épületében, a York Cottage-ben. Apja a trónörökös fia, György yorki herceg (később V. György király) volt; anyja pedig Tecki Mária, a német Ferenc tecki herceg és Cambridge-i Mária Adelaida ...
Dragomán György honlapja | Írások, interjúk, kritikák ...
Írások, interjúk, kritikák. – Átmeneti állapot, éppen frissül a honlap.
Dragomán György: Oldszkúl hárdkór házasság | Dragomán ...
A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj?
főoldal - kolonicsiskola.hu
2018.02.28. Fontos! Kedves Szülők! 2018. március 5-én, hétfőn, értekezlez miatt rövidített tanítási órák lesznek, 10 perces szünetekkel, így a 6. órának 12 órakor lesz vége.


1080p. Indavideo. Android. Angolul. Watch Free. Szereplők. Vélemények. Filmnézés. 480p. Magyarul. Download. DVDrip. Kritika. MP4. BDrip. 720p. Ingyen. letöltés. iPad. Stream. HD. 4K Blu-ray.. Film online. Videa. Avi. Full Movie. Teljes. Filmek. iPhone. Elemzés