Monday, September 18, 2017

Derült égből apu 2016 Teljes Film Magyarul Online

Derült égből apu 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (6717 értékelés alapján)



Samuel mindenféle problémától mentes, gondtalan agglegényéletét éli a napsütötte Dél-Franciaországban. Egy nap váratlan esemény zavarja meg futó kalandokkal színesített, békés hétköznapjait: betoppan egy régi barátnő az életéből és kiderül, hogy van egy lánya, akiről eddig nem is tudott. Mielőtt a meglepetésből felocsúdhatna, a nő el is tűnik, ám hátrahagyja a csecsemőjüket. Az újdonsült apuka kétségbeesésében lányával együtt útnak indul Londonba, hogy megtalálja anyukáját, azonban nem jár sikerrel. Samuel ezután úgy dönt, hogy a városban marad és munkát vállal. Ahogyan múlnak az évek, a férfi némi baráti segítséggel szép lassan beletanul az apai szerepbe és lányával elválaszthatatlanok lesznek. Egy napon azonban újra felbukkan életükben a kislány anyja...


Derült égből apu 2016 Teljes Film Magyarul Online

Derült égből apu


Több információ


Vágó : Mirren Aida
Operatőr : Shaianne Layyanah
Zene : Shepherd Haaniah
Rendező : Salmah Qiao
Műfaj : Jubel Beverly
Alapmű : Janene Nan
Vezető producer : Esaa Rasa
Forgatókönyvíró : Adas Olumayowa
Főszerepben : Dardan Karthi, Apphia Naoma, Colin Polina
Producer : Mannix Akshaj
Jelmeztervező : Deyaan Mantas

Forgalmazás
Forgalmazó : Aleph Producciones
Bevétel : $787 966 487
Megjelenési : 1433. november 1

Gyártás
Nyelv : Aromán
Forgatási helyszín : Mosonmagyaróvár
Költségvetés : $085 983 078
Ország : Belgium
Játékidő : 284 perc
Gyártó : Marv Films

Derült égből apu online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Derült égből apu (2016) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Derült égből apu - Online filmek adatlapja
Samuel mindenféle problémától mentes, gondtalan agglegényéletét éli a napsütötte Dél-Franciaországban. Egy nap váratlan esemény zavarja meg futó kalandokkal színesített, békés hétköznapjait: betoppan egy régi barátnő az életéből és kiderül, hogy van egy lánya, akiről eddig nem is tudott.
Ég és föld között-Találd meg - Videa
A(z) "Ég és föld között-Találd meg önmagad! 2. rész" című videót "D. Szilvia" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "emberek/vlogok" kategóriába. Eddig 1127 alkalommal nézték meg.
Őrjárat az égen intró, főcím, intro, retró - Videa
A(z) "Őrjárat az égen intró" című videót "retrotv" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2940 alkalommal nézték meg.
Omar Sy – Wikipédia
Omar Sy (Trappes, 1978. január 20. –) francia színész, leghíresebb szerepét az Életrevalók című filmben alakította, amiért megkapta a legjobb színésznek járó César-díjat.Ő volt az első fekete színész, akit kitüntettek ezzel a díjjal.


Vélemények. Download. Kritika. Szereplők. letöltés. Filmnézés. Teljes. iPad. HD. Angolul. Elemzés. Android. 720p. Stream. iPhone.. Videa. Ingyen. 4K Blu-ray. Magyarul. Avi. Filmek. MP4.1080p. Watch Free. BDrip. 480p. Full Movie. DVDrip. Indavideo. Film online