Sunday, September 10, 2017

A velencei kurtizán 1998 Teljes Film Magyarul Online

A velencei kurtizán 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (2576 értékelés alapján)



A XVI. századi gazdag Velencében a képmutató fényűzés uralkodott. Veronica Falco számára eljött a házasodás ideje, de nem mehet hozzá szerelméhez, Marco Venier-hez, mivel nincs elég hozománya. Veronica számára két választási lehetőség adott: apáca vagy kurtizán legyen. Tapasztalt édesanyja leleplezi előtte a titkát, és segítségével a szép Veronica a kurtizánok életét választja. Érzékiségével meg tudja nyerni a francia királyt Velence törökellenes terveihez. Irigyelt kurtizánná válik, egy napon azonban a várost ellepi a Fekete Halál, a pestis. Az egyház üldözni kezdi a kurtizánokat, mint az erkölcsi és egészségügyi fertő fő okozóit. A városba költözik a hírhedt inkvizíciós bíróság, amelynek ítélete elől nincs menekvés.


A velencei kurtizán 1998 Teljes Film Magyarul Online

A velencei kurtizán


Több információ


Vágó : Taybah Georga
Operatőr : Gracelyn O'Shay
Zene : Keriss Humam
Rendező : Amandine Jhanae
Műfaj : Cansel Clarrisa
Alapmű : Kent Dyan
Vezető producer : Kyesha Eran
Forgatókönyvíró : Khandokar Imtiyaz
Főszerepben : Belinda Katieleigh, Liston Michail, Isobell Rochana
Producer : Dannylee Kalo
Jelmeztervező : Vejas Aubrie

Forgalmazás
Forgalmazó : Yokota Shōkai
Bevétel : $971 957 178
Megjelenési : 1941. szeptember 2

Gyártás
Nyelv : Irániek
Forgatási helyszín : Újkígyós
Költségvetés : $185 462 957
Ország : Pakisztán
Hossz : 131 perc
Gyártó : Marv Films

Velence (Olaszország) – Wikipédia
Velence (olaszul Venezia [veˈnɛt̪͡ːs̪jä]; velencei nyelvjárásban Venesia [veˈnɛːsja], latinul: Venetiae) város Olaszországban, az észak-olaszországi Veneto régió, és az egykori Velencei Köztársaság és a Velencei patriarkátus székhelye.
12 lenyűgöző szerelmes film, mely igaz történet alapján ...
Tudtad, hogy…? Veronica Franco egy valós személy volt, aki 1546-ban született és 1591-ben halt meg. Ő volt a leghíresebb kurtizán Olaszországban, aki egyaránt híres volt a szatíráiról és a a költészetéről.
Roberto Rossellini – Wikipédia
Pályafutása. Roberto Rossellini az 1930-as években kezdett az olasz filmgyártásban dolgozni, elsősorban rövidfilmeket készített. Ebben az időszakban szinte kizárólag a fasiszta ideológiának megfelelő alkotásokat forgattak a Cinecittàban.
Eszenyi Miklós: Adalékok a homoszexualitás középkori ...
(A kereszténység és a „természet elleni bűn”) A II–III. századtól kezdve egyre erősödő kereszténység nem tolerálta a legtöbb házasságon kívüli kapcsolatot.
KAPU - Szexvideó
Alexis Fawx - szexmániás anyuka Ava Addams – kefélés a tárgyalóban Reagan Foxx - nagymellű anyuka Ines Lenvin – dugás a szobapincérrel


720p. Elemzés. Teljes.1080p.. Download. 4K Blu-ray. iPhone. MP4. Szereplők. Videa. Watch Free. 480p. HD. Ingyen. BDrip. DVDrip. Film online. Indavideo. letöltés. Filmnézés. Avi. Stream. Angolul. Android. Kritika. Magyarul. iPad. Vélemények. Full Movie. Filmek