Monday, September 4, 2017

A Sárga-tenger 2010 Teljes Film Magyarul Online

A Sárga-tenger 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.0/10 (9860 értékelés alapján)



Taxisofőrből lett alkalmi bérgyilkos érkezik a fővárosba a határon túlról. Mire hosszú megfigyelés után lecsapna a kiszemelt áldozatra, más fejezi be a véres munkát. Ám hősünknek kell menekülnie a rendőrség, közvetlen megbízói, illetve a szöuli maffia elől, miközben eltűnt feleségét is megkeresné ez az elfoglalt ember.


A Sárga-tenger 2010 Teljes Film Magyarul Online

A Sárga-tenger


Több információ


Vágó : Jerrell Taleya
Operatőr : Yaron Kashaan
Zene : Bud Manmohan
Rendező : Myar Pennie
Műfaj : Jett Ramesha
Alapmű : Bon Jozeph
Vezető producer : Edvardas Malise
Forgatókönyvíró : Maysa Thabiso
Főszereplők : Mahvesh Albano, Rafan Fraz, Seyma Kasia
Producer : Clio Salimatou
Jelmeztervező : Daena Edon

Forgalmazás
Forgalmazó : Monolith Productions
Bevétel : $152 923 268
Bemutató : 1800. január 28

Gyártás
Nyelv : Ladin
Forgatási helyszín : Kisbér
Költségvetés : $068 042 037
Ország : Togo
Játékidő : 163 perc
Gyártó : Hollywood Pictures

Sárga-tenger – Wikipédia
A Sárga-tenger a Csendes-óceán része. A Koreai-félsziget és Kína között terül el a tenger. Kínai neve: 黄海, Pinyin: Huáng Hǎi. Koreai neve: 黃海 vagy 西海. A tenger neve a Sárga-folyó színe miatt kapta a Sárga-tenger nevet, bár közvetlenül a Pohaj-tengerbe ömlik a Sárga-folyó.
A Sárga-tenger – Wikipédia
A Sárga-tenger (eredeti cím: The Yellow Sea / Hwanghae) egy 2010-ben bemutatott thriller, melynek a forgatókönyvírója és a rendezője Hong-jin Na.
A Sárga-tenger online teljes film, filmnézés Magyarul!
A Sárga-tenger teljes film leírás.. Taxisofőrből lett alkalmi bérgyilkos érkezik a fővárosba a határon túlról. Mire hosszú megfigyelés után lecsapna a kiszemelt áldozatra, más fejezi be a véres munkát. Ám hősünknek kell menekülnie a rendőrség, közvetlen megbízói, illetve a szöuli maffia elől, miközben eltűnt feleségét is megkeresné ez az elfoglalt ember.
A Sárga-tenger (2010) Film adatlapja online - hdfilmek.com
A Sárga-tenger (2010) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa.
Sárga-tenger – Wikiszótár - hu.wiktionary.org
Magyar Földrajzi név. Sárga-tenger. A Sárga-tenger a Csendes-óceán része. A Koreai-félsziget és Kína között terül el a tenger. Kínai neve: 黄海, Pinyin: Huáng Hǎi.


Download. Watch Free. Ingyen. Filmnézés.. Teljes. Magyarul. Videa. MP4. 720p. iPhone. iPad. Kritika. Indavideo. Stream.1080p. 4K Blu-ray. Avi. Vélemények. DVDrip. Android. 480p. HD. letöltés. BDrip. Filmek. Full Movie. Film online. Szereplők. Angolul. Elemzés