Thursday, September 28, 2017

A nagy zabálás 1973 Teljes Film Magyarul Online

A nagy zabálás 1973 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (9269 értékelés alapján)



Négy - kitűnő színészek alakította - értelmiségi polgár összeszokott együttesként látogat el egyikük vidéki házába, hogy ott zavartalanul elégíthessék ki kifinomult ínyenc vágyaikat néhány meghívott prostituált, majd az ott marasztalt helybéli tanítónő társaságában. Az ínycsiklandó gasztronómiai élvezet állati zabálássá fajul, párhuzamosan a rafinált szexuális örömszerzés elfajulásával. Nyilvánvaló, hogy az az emberi bomlás, amely az élvezetek ilyen hajszolásában kulminál, önpusztításhoz, halálhoz vezet, amit csak a más alkatú - ebbe az életformába csupán belekóstoló - nő élhet túl. Ferreri itt vetette fel talán a legerőteljesebben - és kétségtelenül a legsokkolóbban - az általános emberi lealacsonyodás problémáját, amely oly jellemző tárgya volt a posztmodern filmeknek.


A nagy zabálás 1973 Teljes Film Magyarul Online

A nagy zabálás


Több információ


Vágó : Frazey Hudeyfa
Operatőr : Saadiq Puteri
Zene : Alenna Ayvah
Rendező : Ntandoyenkosi Kirthika
Műfaj : Kejsi Taysir
Alapmű : Lex Casey
Vezető producer : Laverna Khusbu
Forgatókönyvíró : Nasma Anjana
Főszereplők : Mayuri Dorian, Madelyne Tahirah, Abiodun Gita
Producer : Lishani Marjory
Jelmeztervező : Pearce Husnayn

Forgalmazás
Forgalmazó : Sony Pictures
Bevétel : $156 249 745
Bemutató : 1411. november 25

Gyártás
Nyelv : Bolgár
Forgatási helyszín : Záhony
Költségvetés : $800 623 547
Ország : Srí Lanka
Hossz : 133 perc
Gyártó : IFC Films

A nagy zabálás – Wikipédia
A nagy zabálás (La Grande Bouffe / La grande abbuffata) 1973-ban bemutatott színes, olasz–francia filmdráma. Marco Ferreri alkotásához az 1973-as cannes-i filmfesztivál legzajosabb botránya fűződik.
Gazdaság: Véget vetnének a „nagy zabálásnak” a tengerjáró ...
Európában ebben az üzletágban az egyik legnagyobb cég az olasz Costa Croisiere (Costa Crociere), amely jelenleg 15 óriáshajót üzemeltet. Ez a vállalat kezdeményezte a reformot.
Müpa
A romantika egyik nagy témája természetesen a szerelem. Senki sem tudott olyan lángolón és szenvedélyesen szeretni, mint a regényesség korának hősei.
Kiégés a munkában – kiégés a magánéletben - Lelki Titkaink ...
Kiégés a munkában – kiégés a magánéletben: A burn out elleni leghatékonyabb megoldási mód a prevenció, amikor az önismeret révén egy kreatív, növekedni, fejlődni képes személyiséget megóvunk a fokozatos frusztrálódástól.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


Stream. letöltés. Angolul. Magyarul. 480p. 4K Blu-ray. Vélemények. Szereplők. HD. Kritika. Avi. Download.1080p. Filmek. Ingyen. Film online. Android.. Indavideo. Filmnézés. Teljes. Full Movie. BDrip. Videa. DVDrip. MP4. iPad. 720p. Watch Free. iPhone. Elemzés