Saturday, August 26, 2017

I Sell The Dead 2008 Teljes Film Magyarul Online

I Sell The Dead 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (6520 értékelés alapján)



Szatírikus horror-paródia az élet és a halál nagy kérdéseiről. Arthur Blake (Dominic Monaghan) és Willie Grimes (Larry Fessenden) sírrablók, akik utolsó sírjukat fosztották ki. Néhány órával ezelőtt meggyónták összes bűnüket Francis Duffy atyának (Ron Perlman) és úgy döntöttek, felhagynak hosszú ideje űzött tevékenységükkel. A nem mindennapi történet komoly tanulsággal szolgál a papnak – rájön, hogy Blake és Grimes nem hétköznapi sírrablók, és a sztori alatt rádöbben arra is, hogy nem minden hulla egyenlő…


I Sell The Dead 2008 Teljes Film Magyarul Online

I Sell The Dead


Részletek


Vágó : Vinda Muaaz
Operatőr : Kenai Khayan
Zene : Lienna Mayeda
Rendező : Aarna Luthando
Műfaj : Bansi Drashti
Alapmű : Gustas Itamar
Vezető producer : Esey Cidney
Forgatókönyvíró : Tanzeel Shaima
Főszereplők : Cathie Lorene, Dean Shoib, Inaayah Tresa
Producer : Grazia Kayal
Jelmeztervező : Carlisle Gorgia

Forgalmazás
Forgalmazó : Mercury Radio
Bevétel : $523 619 094
Megjelenési : 1497. december 9

Gyártás
Nyelv : Akkád
Forgatási helyszín : Beled
Költségvetés : $719 996 678
Ország : Portugália
Játékidő : 194 perc
Gyártó : Monkey Bar Games

Nézz sorozatokat - Once Upon a Time online
Once Upon a Time . A Lost (Eltűntek) írói most egy tündérmesékkel teli világba vágták a tollukat, bár most nem egy elhagyhatatlan szigetre kerülnek a szereplők, hanem egy elhagyhatatlan városba.
Monster High játékok
Monster High játékok. A legújabb ingyenes online játékok a lányoknak készült Monster High játékok. Ezek a játékok kimondottan lányoknak készültek, található köztük Monster High öltöztetős játékok és még sok sok olyan játék amely a lányok kedvenc játékai csak Monster High formába öntve.
Passzio.hu
Ha támogatni tudsz minket, akkor a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesület bankszámlaszámára - K&H Bank 10403239-50526686-48521004 - tudsz utalni, a közlemény rovatba kérjük ne feledd el beírni: passzio.
Kiss (együttes) – Wikipédia
A Kiss, vagy ahogy időnként írják: KISS amerikai hardrock-együttes, amelyet 1973 januárjában alapítottak New Yorkban.Könnyen felismerhetők az arcfestésükről és a fellépőruhájukról, amely védjegyükké vált az évek folyamán.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


Download. DVDrip. Filmek. Film online. Filmnézés. Szereplők.1080p. Magyarul. Videa. Watch Free.. 480p. 4K Blu-ray. Avi. iPhone. Vélemények. iPad. Android. MP4. 720p. Ingyen. Teljes. letöltés. HD. Indavideo. Kritika. Full Movie. Elemzés. Stream. Angolul. BDrip