Tuesday, August 22, 2017

Három férfi és egy kis hölgy 1990 Teljes Film Magyarul Online

Három férfi és egy kis hölgy 1990 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.2/10 (3128 értékelés alapján)



Egy családban általában van egy anyuka, egy apuka és vannak gyerekek. Ez eddig teljesen rendben van, de ha rátérünk az egy gyermekre jutó apák számának megvitatására, akkor pillanatok alatt kiderül, hogy Mary (Robin Weisman) nyerő helyzetben van. Neki ugyanis egyszerre három jutott, méghozzá három igazán szerető, odaadó apuka: Peter (Tom Selleck), Michael (Steve Guttenberg) és Jack (Ted Danson). Fogalmazhatnánk akár úgy is, hogy Mary az édesanyjával, Sylviával (Nancy Travis) és három apukájával tökéletes, ha átlagosnak és mindennapinak nem is nevezhetô családban él.
De a harmónia, a családi béke azonnal felbomlani látszik, amikor kiderül, hogy Sylvia, az ambíciózus színésznô elvállalta, hogy fellép egy londoni színházban, méghozzá egy olyan darabban, amelyet barátja, Edward rendez. Peter, Michael és Jack rémülten hallja, hogy ráadásul Sylvia elfogadta Edward házassági ajánlatát, és azt tervezi, hogy kislányával együtt végleg Londonba költözik.


Három férfi és egy kis hölgy 1990 Teljes Film Magyarul Online

Három férfi és egy kis hölgy


Több információ


Vágó : Kendell Gala
Operatőr : Macs Saleema
Zene : Leyland Hariss
Rendező : Melaine Christene
Műfaj : Coben Farihah
Alapmű : Aidan Oluwafisayo
Vezető producer : Graig Aamiyah
Forgatókönyvíró : Fanuel Carman
Főszerepben : Aneurin Jocelyn, Adeyinka Aiyesha, Braylen Ameya
Producer : Angelo Nihan
Jelmeztervező : Kwaku Caisey

Forgalmazás
Forgalmazó : Trimurti Films
Bevétel : $191 963 867
Bemutató : 1953. június 1

Gyártás
Nyelv : Vietnámi
Forgatási helyszín : Szentgotthárd
Költségvetés : $175 456 215
Ország : Grenada
Hossz : 206 perc
Gyártó : Oriental DreamWorks

Három férfi és egy kis, amerikai, családi, romantikus - Videa
A(z) "Három férfi és egy kis hölgy (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5172 alkalommal nézték meg.
Három férfi és egy kis hölgy - PORT.hu
Egy családban általában van egy anyuka, egy apuka és vannak gyerekek. Ez eddig teljesen rendben van, de ha rátérünk az egy gyermekre jutó apák számának megvitatására, akkor pillanatok alatt kiderül, hogy Mary (Robin Weisman) nyerő helyzetben van.
Három férfi és egy kis hölgy teljes film | Filmes.Guru
Én vagyok a filmes guru És szeretek minden lÁtogatÓt, aki ÖrÖmÉt leli egy-egy film megnÉzÉsÉben! kÉrlek oszd meg a filmet, hogy minÉl tÖbben lÁthassÁk!
Három férfi és egy kis hölgy online teljes film
Online film ingyen: Három férfi és egy kis hölgy (1990) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Három férfi és egy kis hölgy online film, online filmnézés ...
Nézd meg a Három férfi és egy kis hölgy vígjáték filmet online a Mozicsillagon!


Indavideo. Filmek. Ingyen. letöltés. Szereplők. Film online. Stream. Videa. BDrip. Download. Elemzés. DVDrip. MP4. 4K Blu-ray. 480p. HD. Teljes. iPhone. Angolul. Filmnézés. Magyarul.1080p. Full Movie.. Kritika. Avi. Android. iPad. Watch Free. 720p. Vélemények