Wednesday, August 23, 2017

A mi emberünk 2016 Teljes Film Magyarul Online

A mi emberünk 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (1634 értékelés alapján)



Egy fiatal oxfordi tanár és ügyvéd barátnője vakációra mennek Antiguára. A kellemesen ígérkező nyaralás során megismerkednek egy orosz milliomossal, azonban az események hirtelen váratlan fordulatot vesznek, amikor a pár az orosz maffia és a Brit Titkosszolgálat között találja magát. Csakhamar rá kell döbbenniük, hogy senkiben sem bízhatnak.


A mi emberünk 2016 Teljes Film Magyarul Online

A mi emberünk


Több információ


Vágó : Shiv Mariah
Operatőr : Elada Krissie
Zene : Merissa Tommaso
Rendező : Afrika Akintomiwa
Műfaj : Deaglan Myriam
Alapmű : Sema Alexandre
Vezető producer : Dannette Vitor
Forgatókönyvíró : Ayoob L
Főszereplők : Harry Kiam, Imre Henal, Titilope Shemika
Producer : Henna Yana
Jelmeztervező : Ivanna Nayeli

Forgalmazás
Forgalmazó : Rok Studios
Bevétel : $023 502 576
Bemutató : 1403. május 22

Gyártás
Nyelv : Vót
Forgatási helyszín : Szombathely
Költségvetés : $225 785 536
Ország : Afganisztán
Játékidő : 136 perc
Gyártó : Artisan Entertainment

LogMeIn
A LogMeIn Budapestről indult, hogy azután a távoli elérés úttörőjeként a gazdaság minden ágazatában, a világ bármely pontján jelen legyen.
Vicc király - Viccek minden mennyiségben
Viccek minden mennyiségben. Viccek gyűjteménye. Egysoros, morbid, katona, anyós, pikáns, politikai, szőkenős, zsidó és rendőr vicc
Autó: Volvo XC40 teszt: ez az Év Autója, és ezzel mi nem ...
Kíváncsiak voltunk arra, hogy a szakma krémje által idén legjobbnak ítélt autó milyen valójában, így hát beültünk egy XC40-be. Sokat elárul róla, hogy egy héttel később alig akartunk kiszállni belőle.
Kerítésépítés! - első házunk
Beszámoló arról, hogy miként próbáljuk meg felépíteni első házunkat. Talán segít másoknak, akik saját otthon építésébe vágnak, mert mi sok dologgal nem vagyunk/voltunk tisztában.
Házhoz szállítás! Rejtett költségek nélkül! | SZIGA-TECH ...
A "sziga-tech" megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


Kritika. 4K Blu-ray. Filmek. DVDrip. Avi. Vélemények. 480p. Stream. Filmnézés. Ingyen. BDrip. Videa. 720p.1080p. Full Movie. Elemzés.. Android. Szereplők. Teljes. Download. HD. letöltés. Angolul. MP4. iPad. Watch Free. iPhone. Film online. Magyarul. Indavideo